Sait väärän lapsuuden

Runoilija Ti-ti-tyy

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 7.10.2023
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 11:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sait väärän lapsuuden
Jos vaan voisinkaan korjata sen
Miten paljon kärsiä sait
vaikka  pelkkää hyväksyntää hait

Niin usein oisi pelkkä halaus riittänyt
siitä elämää mä oisin kiittänyt;
sen sijaan lyönnit kestit vaan
Rankan tarinan tän teille jaan

Olit vilkkaampi kuin muut
rohkeampi kuin muut
Halunnut et samaan muottiin taipua;
lopulta kuitenkin sä aloit maahan vaipua

Isä, sua niin rakastanut oisin
ja sen usein sun korvaas kuiskaisin
Vaan sitä kun en enää tehdä voi
-vain unissa laulumme yhteinen näin soi

Ehkä väärin antaa anteeks ois;
se katkeruuden saattais viedä pois
Omaan pöytälaatikkooni tämä jää
aivan liian surullinen on totuus tää


Sait väärän lapsuuden
Jos vaan voisinkaan korjata sen
Miten paljon kärsiä sait
vaikka pelkkää hyväksyntää hait

Itken osaasi sun
ja yhä edelleenkin siitä ahdistun
Ei tätä haavaa korjaa edes aika
Ei enää mahdollista oo kosketuksen taika

Isä, kestit hyvin taistelusi sun
kun mennyt oot jäljelle jää suru mun
Sua usein ikävöin mä vieläkin
ja edes yhden päivän kanssas olla tahtoisin


Kiitos isä, että jaksoit niinkin kauan
Selite: 
Rakkaalle isälle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydäntä raastavaa, syvältä koskettavaa kerrontaa.
❣️
koskettavaa ja kaunista 
 

Käyttäjän kaikki runot