Haavanlehdet keltaiset

Runoilija Ti-ti-tyy

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 7.10.2023
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 11:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Haavanlehdet keltaiset
taputtaa aplodit tuulessa
syysmyrskyn tahdissa
Aika ilon huipentuu
jo maassa lehdet hapertuu
haudataan voima elämän
Juhlapuvussansa vaahterat
itkee kesän päättymistä
valon piiloutumista hämärään
Pukee muutkin parastaan
vaikka surun juhlat on
vuoro pimeyden ja levon
Puissa marjat punaiset
herkut vieraille tarjoaa
musiikkina huudot aurojen
noiden lintujen uljaiden
Kunnes alkaa odotus
pitkä, pitkä hiljaisuus
Halla äänet vaimentaa
luonto lepää, odottaa
lumen peitettä suojaavaa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis syyspukija
Kiitos ayla
Upeaa kerrontaa, vuodenajat vetävät hiljaiseksi kauneudellaan.
Kiitos Star🤗
 

Käyttäjän kaikki runot