Tiedätkö miltä se tuntuu?

Runoilija Anttonencaro

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 21.8.2023
Viimeksi paikalla: 21.8.2023 23:20

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.7.2009

 

Tiedätkö miltä se tuntuu olla on erilainen?

Tideätkö minkälaista on olla yksin? 

Et tiedä mitään! Et tiedä miltä tuntuu olla isommankokoinen, miltä tuntuu olla rumempi. Olla huonompi vaihtoehto. Et ymmärrä. 

 

Kun katson peilikuvaani tunnen oloni kipeäksi, halua käpertyä maailman syvyksiin ja kadota.

Et tule koskaan ymmärtämään, olet täydellinen kaunis. Ruusu rikkaruohon seassa. Olen vain mutaa, alempana kuin sinä, viet kaiken huomion, jättäen minulle vain jäljet kehooni tallomisesta.

Selite: 
Olen 14 vuotias, antakaa ohjeita ja kritiikkiä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä tiedän, miltä tuo tuntuu, vähän liiankin hyvin.
 

Käyttäjän kaikki runot