Kasino

Runoilija Dace Romero

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jotain sanoja...
 

Rikas rakas korttipakka, ja hänen henkensä haisee vihreälle
Kuin nurmi, jonka päällä istuu muovi ylpeänä omistajansa edessä
”Tähdet ovat sinua varten. Tee kaikkesi sen eteen mitä haluat, ja saat sen.
Kaikki tai ei mitään, et häviä koskaan…”

Katson sinua ja sanot: ”Jos tyhmyydelläsi olisi rajoitin, puolet jäisi tekemättä”
Pelaan viimeisen merkkini… häviän
”Taidat olla oikeassa”
Hymyilen

Virne viiksien alla
Stetsoni vinossa
Raha puhuu taas
”Parempi onni seuraavalla kerralla, se ei pelaa joka pelkää!”

Enkä pelännyt
Sain jo enemmän mitä toivoin

”Tein kaikkeni sen eteen mitä halusin, ja odottaa saan.
Kaikki tai ei mitään, häviän tai en. Tähdet ovat meitä varten.”

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hymy tarttui runosta lukijaan.:) Monikerroksinen runo, joka saa mietiskelemään omia pelaamisia ja pelkäämisiä.

 

Käyttäjän kaikki runot