Tiimalasin hiekka valuen alas
Aika kääntää se uudestaan
Kääntää se viimeisen kerran
Käytetään kaikki jäljellä olevat hetket
Pidetään toisistamme kiinni
Yritetään nauttia yhdessä olosta
Kun vielä voidaan
Kuitenkin tiedetään,
että kohta se ilmoittaa
Viimeisten hetkien olevan käsillä
Odotetaan ja pelätään
Sitten se ivallisesti kertoo kuinka
Aikamme on ohi
Ja kävelemme viimeistä kertaa siltaa
joka hajoaa meidän jälkeemme
Selite:
Huonoa huonoa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi