Indigon värinen taivas

Runoilija Loveatar

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.7.2023
Viimeksi paikalla: 2.8.2023 17:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 
Olisi meri hiljainen
Laineet meille kertoisi kuiskaten:
"tässä on kaikki"
 
Pysähtyisi aika, joka kiirettä maalaa
Antaisin huuliesi viipyä omillani
 
Olisi vain minä, sinä
Ja Indigon värinen taivas 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo! Loppuu on usvainen, hiljainen pyyntö!✨🌼✨
 

Käyttäjän kaikki runot