LUDUS

Runoilija Loveatar

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.7.2023
Viimeksi paikalla: 2.8.2023 17:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

LUDUS

Yht'äkkiä siinä olit

Näit minut kokonaan
sellaisena kuin olen

Huokaisen

Luulin että minut olivat unohtaneet 
ettei sukulaissielua ole

Koskaan en yhtä täynnä rakkautta
ole tuntenut olleeni väärässä

Olet Ludus.



oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, sukulaissieluja todella on 🪷🙏🏻🪷
Kiitoksia. Sukulaissielua kai kaikki kaipaamme elämäämme ☺️.
 

Käyttäjän kaikki runot