Muistan vain silmiesi hehkun

Runoilija kukkasisko

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 24.3.2023
Viimeksi paikalla: 3.3.2024 10:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.11.1989

Ennen tunsitte minut täällä surukukkanen nimimerkillä. Nyt elämääni on tullut valo, joten tämä kukka kukoistaa. 💙 
 
Hyss,
Tähtien iltavuoro
alkoi juuri
 
Mielestäni en saa
niitä silmiä sinisiä,
jotka kertovat paljon
 
Hyss,
Hiippailen huoneeseesi
hiljaa kuin hiiri
 
Kellon viisarit
pyöritän sekasotkuun
Haluan jo nähdä huomisen
 
Hyss,
Menikö sydämeni
juuri ohitsesi
 
Selite: 
Arkistojen aarteita 💙 (2008)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, etenkin kellojen viisarien pyörittely on erittäin ajankohtaista.
 

Käyttäjän kaikki runot