AJAN RATTAAT

Runoilija merenneidolle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2004
Viimeksi paikalla: 23.10.2020 1:11

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.1.1967
Facebook:



VAKAVASTI OTETTAVA MÖKKIHÖPERÖ

Emme ole yksin tässäkään aurinkokunnassa !

Asun meren rannalla

Uskon Merenneitoihin ja Enkeleihin

monivivahteisia runoja luvassa !

TÄÄLLÄHÄN ON JO YLI 9000 RUNOILIJAA JA MINÄ







 
 
Sen verran olen
elämäni aikana
oppinut

että tee pienikin
yksityiskohta loppuun
asti

niin olet onnellinen

elämäsi aikana


hukattu tieto

tietämätön ihminen

On hukaksi

 

hullu on se
joka ei tiedä

totuutta

ja viisaat vielä
nukkuvat

on vesilintu eilinen
vaiti

taikka kauas lentänyt

elämän salaisuuden

piilottaakseen

Selite: 
oli pakko suoltaa ulos....
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin paljon on viisautta runossasi ja myös kuvassa.
 

Käyttäjän kaikki runot