Nimetön

Runoilija Pikku-Miranda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kaikille;
niille jotka koulutti musta vahvemman,
ja niille jotka autto mua kestämään sen koulutuksen.

Soita, tekstaa, mesetä tai jätä kommentti. Piristä mun päivää :)
 

Kliimaksin hetkellä verkkokalvoihini piirtyy
sinun kuvasi.
Ottaessani viimeistä askelta
kuulen äänesi.
Valitessani ruokaa pakastealtaasta
muistan makusi.

En voi unohtaa,
en osaa vihata.

Vaikka haluaisinkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot