Se kaikki toistuu
onnistuminen,
hyvä olo,
onnellisuus,
mies,
parisuhde,
kunnes kaikki ei olekaan enää hyvin
epäonni,
murhe,
sulkeutuminen,
yksinäisyys,
ja kaikki on loppu.
Eikä siihen silti osaa valmistautua.
En osaa odottaa parempaa päivää,
koska tänäänkään ei ole hyvin.
My life in circles.
That I can't stand.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi