Korvaamaton,
haihtuu tuuleen
varovaisin liikkein
Hiljaisessa, kuuntelen ja katselen
tunnen kosketuksesi,
jonkun kuiskauksen...
Yön rauhan
tunnen lähelläsi
kaikkea voit yrittää.. pidä musta kiinni.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi