Ne kolme sanaa

Runoilija Naxutius

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2022
Viimeksi paikalla: 21.4.2024 22:05

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 
Ne kolme sanaa
huutavat pääni sisällä,
anelevat päästämään vapaaksi
mutta karatessaan huuliltani
piirtyvät ikuisesti ilmaan
lauseeksi ilman kotia
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmasti on montakin hyvää sanaa ja lausetta.
 

Käyttäjän kaikki runot