Hindrek

Runoilija Naxutius

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2022
Viimeksi paikalla: 21.4.2024 22:05

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 
Miksi et jo polvistu,
sovita sormusta sormeen,
kun tiedät, että jokainen soluni hengittää sinua?
sitähän sinä halusit;
tuntea taas
hinnalla millä hyvänsä.
Mutta kenen sydämen
valitset poljettavaksi jalkoihisi,
kun aamu valjetessaan
pakottaa kohtaamaan todellisuuden?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi sentään, totuus voi olla joskus hyvinkin karu.
 

Käyttäjän kaikki runot