Kesäyön ensitunteina
vajoan katseesi syvyyksiin
hukun hiustesi tuoksuun
Haluan sinua maistaa
avata auki rintamme
ja sielumme yhdistää
Tarttua tiukasti kiinni
ja hukata maailman murheet
intohimomme hehkuviin hetkiin
Vedä minut lähemmäksi
ja suutele!
Upota minut euforiaan
näytä minulle tie
joka johtaa
taivaitten valtakuntaan
Kietoudumme yhteen
kuin talven kylmimpinä päivinä
ja rakastelemme kuin raivopäiset
elomme viimeisillä minuuteilla
Kunnes otteemme vihdoin raukeaa
kaiken tuhkaksi kuumentavaan
Orgasmiin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi