Elokuu

Runoilija vieläkerran

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 25.1.2022
Viimeksi paikalla: 7.7.2023 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.12.1998

 

 

Syystuuli tukahduttaa,
     niin kuin sinäkin,
minäkin haluan
siihen ripustautua,
    ja kun kohtaan kasvosi,
    kysyn,
    oletko varpunen vai pääsky?
Niin kauan sinua odotin,
kuin ikääntynyt lehto hiljaisuutta.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa luettavaa, tervetuloa runojen maailmaan <3
Hienosti kirjoitettu kokonaisuus. Tuo kysymyskohta oli loistava oivallus. 
Kiitos tästä.
 

Käyttäjän kaikki runot