Koulu

Runoilija Revitty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2004
Viimeksi paikalla: 10.5.2022 17:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei enempää kuin kaikki
ei vähempää kuin ei mitään


Pieniä suuria unelmia, linnun lailla lentäviä haaveita.
 

kuka on kääntänyt kellon
osoittamaan samaa
(liian aikaista) aikaa
tunneista toiseen?

ketä syyttää
kun minuutit eivät kohtaa toisiaan
eikä aika osaa virrata oikeaan suuntaan

kuka kertoisi ahdistukselle
ettei sen enää
- ihan kohta
tarvitse
hampaat irvessä puristaa rintakehää

kuka laittaisi pisteen
loputtomalle tehtävälle
potkaisisi kelloa
niin että ne isot viisarit
erehtyisivät hetkeksi
osoittamaan kello neljää

antaisi aikaa juosta mahdollisimman kauas

koululta

Selite: 
"aika on niin julma, se matelee<br /> juuri silloin kun se saisi kiiruhtaa"<br /> <br /> <br /> koulupäiväahdistusta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Revitty sydänsuruja 14.4.2008 6 Runo
Revitty epäusko 27.11.2007 5 Runo
Revitty itseys 25.11.2007 1 Runo
Revitty talvi 9.10.2007 3 Runo
Revitty Joku 9.10.2007 1 Runo
Revitty kadota maan alle 3.9.2007 2 Runo
Revitty Koulu 3.9.2007 0 Runo
Revitty mitä? 24.5.2007 1 Runo
Revitty Paniikki 9.5.2007 1 Runo
Revitty stressi 15.4.2007 1 Runo