käännä vesihana päälle
jottet kuulisi kyyneleitäsi
väännä stereot lujempaan
jottet tajuaisi huutavasi
sytytä valot loistamaan
jottet näkisi sisintäsi
lakkaa etsimästä syitä kauempaa
ehkä oletkin itse
Saatana itsellesi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vahvaa tekstiä. Tässä runossa on Sitä jotakin, hieno!