rukouksen voimasta

Runoilija anamchara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kirjoittaminen on terapiaa
 

Pyysin Jumalalta miehen
joka osaisi rakastaa,
toisi parhaat puoleni esiin
ja uskaltaisi luottaa.
Miestä joka
olisi hyvä ja turvallinen,
pystyisi tukemaan oikein
ja ymmärtäisi sanoitta.

Jumala antoi vastauxensa kestää.
Ehdin monesti luopumaan toivosta.
Päätin jatkaa yxinään ja olla tyytyväinen.

Silloin Jumala saattoi sut mut näköpiiriin
ja koko elämä heitti häränpyllyä.

Sinä päivänä
ymmärsin sun olevan sitä mitä olin kaivannut
ja kenestä olin unia nähnyt...

Selite: 
pilike silimäkulmassa ja kieli posokella ;) olet rakas mulle!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot