Elämä

Runoilija Broken_angel

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 13.1.2022
Viimeksi paikalla: 18.1.2022 7:09

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietteitä menneestä, haaveita tulevasta, toiveita onnesta, niistä elämä on koostuva.
Tuskaa, rakkautta, vihaa, kaipuuta; murheita murtavia, iloa kantavaa, rauhaa mielen parantavaa, tämän kaiken elämä antaa. 
Mutta jos et sitä ole valmis vastaanottamaan, sen paino alleen sinut hautaa.                                      Uskoin, että rakkaus voi läpi myrskyjen kantaa, elämään rauhan antaa, mutta lopulta aina, kaikki katoaa, käsissäni palasiksi hajoaa, voinko koskaan voittaa, eläissäni jotain saavuttaa, vaiko kohtaloni elää elämää julmaa? Kunpa vastauksen tietäisin, kohtaloni yrittää välttäisin, itseni tältä kaikelta säästäisin, sieluni vapaaksi päästäisin. 

Selite: 
Syviä mietteitä, kohtalon ja tulevaisuuden epäelvyys on monen päätöksen summa...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Perimmäisten kysymysten äärellä on jokainen joskus <3 
 

Käyttäjän kaikki runot