Tänään etsin itseäni

Runoilija sudenhetki22

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2021
Viimeksi paikalla: 13.3.2024 10:51

Asuinpaikka: Kouvola
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.1.1965

 
Tänään haen sanomalehden
mikä eilen jäi laatikkoon.
Autiolla kyläraitilla etsin itseäni
enkä löydä mitään
paitsi kotoa mukillisen kahvia
ja yöradion viimeiset äänet.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä sentään, että jotakin löytyy.
 

Käyttäjän kaikki runot