Autio satama

Runoilija sudenhetki22

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2021
Viimeksi paikalla: 13.3.2024 10:51

Asuinpaikka: Kouvola
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.1.1965

 
Pois ovat rediltä laivat
vain lokkiparvi laiturilla
Huutosali kaikuu tyhjyyttään 
Ei enää sellun tuoksua
eväspaperin rapinaa hiljasella
Raanat nostivat taapelit laivaan
miehet kannelle ja Rion öihin
Siitä vain poiju ruosteinen muistuttaa
aution hilaisen sataman
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin totuudenoloisia runoja kirjoittelet <3
 

Käyttäjän kaikki runot