Tänään minä valmistin meille kakun
hedelmällisen ja herkullisen
siroilla käsillä
asettelin
pienet valkoiset lautaset ja kultaiset lusikat pöytään
kakkuun kirjoitin sinun nimesi
vaaleanpunaisin kirjaimin
tiedän että hymyilet sen nähdessäsi
loistat kirkaammin
tähden lailla
istu siis alas
ja katso kauniisiin silmiini
tässä hetkessä hehkuu taika
pöytä on katettu meille
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi