kylmänä ja pimeänä iltana,
makasin kanssasi silkkisellä vuoteella,
kynttilät loivat himmeää valoa
ja sinä tuoksuit vaniljalle.
rakastan suunnattomasti syysiltoja kanssasi.
vain me kaksi, kynttilöita ja rakkaus.
luonasi on niin lämmintä,
että kylminkin talvi,
tuntuu kanssasi lämpimältä kesältä.
ja kun olet poissa,
voi kuinka kaipaankaan ruumiisi lämpöä
näinä kylminä iltoina.
minun rakkaani,
sinun kanssasi palavat punaiset kynttilät
mutta jos lähdet,
sytytän sinulle sinisiä kynttilöitä.
sinisiä kuin silmiesi iätön taivas.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi