lopulta

Runoilija psyche

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

LEHMÄTKIN LENTÄÄ!


mulla on hömppä kamu!


"don´t believe a word"


swaeg swaeg swaeg!!!


zee roovers, zee roovers!!


jefferson airplane: today


jeff buckley rocks my huge ass!!


automatkat


Zombie Zombie Zombie!!!


Taidan olla aina kaksi vuotta liian myöhässä.


You´re in my head, so I need it. QOTSA.


Peace, love, death metal


 

Mä ajattelen, että se tietää,
haluan ajatella, että se tietää,

ja tietää mitä tuntee,
tietää mitä mun päässä kulkee,

ajattelen tietäväni mitä se luulee,

painaa sormen sen huuleen,

itkeä, riuhtoa, paiskoa, hiljaa,
heittää hyvästinä ne tuuleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kukaan ei oikeasti tiedä, mitä kukaan tietää.
Pidän tästä. Yksinkertaisesti.

Tämä on koskettava runo..hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot