Jos sun hiukset valahtaa sun silmille,
ja sun suusta pääsee hymy
tai lähtee nauru
Ja sun farkut oli pesty
mäntysuovalla ja harjalla
Mökillä,
kun juoksit ne päällä järveen
Se ei tainnut olla sun mökkisi,
mutta kahlasit rantaa
ja unohdit kuinka vesi kantaa
Jos sä pidät mun päätä
ja kuiskaat tai olet hiljaa
kun kaipaan vastauksia eniten
Ja sä naurat ja pidät mua pilkkanasi
Sä silti sädehdit siinä
auringon välkkeessä,
eikä kukaan saa koskaan tietää
Ja sä voit olla mitä vaan,
mä en kerro kuitenkaan
Sun risaisissa farkuissa tai
paljaalla iholla
ei ole mun merkkejäni
Jos sä heilautat kättäsi
tai nostat leukaasi
ja annat mun kuvitella,
että sattumaa ei ollutkaan
Ja sun käsi siinä,
missä ei saisi olla,
mun on pakko vaihtaa jalkaa
Ja sun selkä kaukana,
hyvä niin,
ei puhuta enää koskaan
Jos sä naurahdat,
sun hiukset valahtaa sun silmille
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi