Kammattu hiukset, katsottu peiliin,
käyty ulkona, tultu sisälle,
nautittu kotona, nautittu vieraissa,
laitettu ruuat, juotu, syöty,
tiskattu ja nukuttu päivään,
eletty arkea, juhlittu juhlaa,
petetty itsensä, jätetty toiset,
synnytty, kuoltu, oltu ja oltu.
Tässä elämässä on rakastettu.
Selite:
Pastissi Tuomas Anhavan runosta 19., joka on kokoelmasta 36 runoa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä on oikein sopiva paikka tellätä SYNTYMÄPÄIVÄONNITTELU Sinulle. Eri asia lie, luetko enää koskaan. Pitkä paussi?!
hyvä tempo tässä runossa, jossa todella eletään eikä jäädä paikoilleen. hyvin kirjoitat, pidän.