Salattu totuus.

Runoilija ~Lasinsirpale~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään lumi satoi taas maahan.
Kylmyys tappoi tunteet,
kuin ei kukaan siihen aiemmin olisi kyennyt.
Sinäkin vain ummistit silmäsi.

Kuitenkin tiesit nähneesi kohtauksen aiemmin,
tuolloin usvaan peittyneenä.
Nyt lumen verhoamana,
selkeänä ja kauniina.

Nopeusmittari näyttää kahtasataa
etkä ollut edes katsonut vielä eteesi.
Tietäessäsi, ettei huomisella
ollut uutta kerrottavaa,
elit kuin viimeistä päivää.
Unelmoiden menneisyydestäsi.

Kuka nyt olisikaan halunnut
rakastua tulevaisuuteensa
uudelleen ja uudelleen.
Vaistoen toistuvan epäonnen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot