Puhua puhua itsensä todeksi ajatuksensa katsoa peiliin kun toinen vastaa olla olemassa minä cc Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 17.2.2021 1:06 Star Tosiaankin on hyvä tietää olevansa ja elävänsä <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut