Kuolema korjaa sydämeni

Runoilija Hetha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielussani asuu taiteilija, vaikka sitä ei ihan heti uskoisikaan...
 

Rakkauden valo, viiva, uni
Kuvitelma huulista huulillani
Voiko kuolema tuhota ihmisen?

Vaeltavan sielun perikuva
Pakenevan mielen vankityrmä
Satutatko minua tahallasi?

Punaisten kynsien kuiskaus
Korvien välissä kaikuva laulu
Palaavatko kuolleet kummittelemaan?

Rakastettuni, kaivattuni,
Silmistäsi sinisistä löydän onnen
Unelmani, rakkaani,
Voiko kuolema näin olla tuhoava?

Viimeinen viima
Tuulen henkäys kasvoillani
Sinä, rakkaani, olet poissa
Tämä ikuinen hulluus
Äänet päässäni
Viimein ymmärrän hyvästien merkityksen

Selite: 
Tylsän matikantunnin satoa edelleen, vuodelta 2008.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot