Ajatus vain

Runoilija Karpalo

Sain tänään kiinni
ajatuksen
         Hämmästyimme sitä molemmat.

Pyörittelin ja tunnustelin sitä hetken
kokeilin, onko sillä
painoa  - 
    Päästin sitten kuitenkin irti, koska 
vapaus

      on trendikästä

ja minä olen
               kiltti ihminen. 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, ei turhia murheita, niin kaikki on hyvin.
Juu, alko hymyilyttää, niin ei kait sitä ole kiva olla kun on saatu kiinni, vapauteen siis... 😂 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut