Lämpöisiä ajatuksia keskellä kylmää pakkaspäivää. Kauhalla hämmennän - mietin, millainen soppa tästä syntyy. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 20.1.2021 15:50 Balrog1 Hyvä soppa siitä sukeutuu, mausteinen, kuumakin... nautinnollinen makumatka 😉 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 20.1.2021 18:03 Star Tosiaankin lähes kaikille mahdollisimman hyvää elämää <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut