Lounasta

Runoilija Karpalo


Lämpöisiä ajatuksia
keskellä kylmää
 
pakkaspäivää.

Kauhalla hämmennän -
mietin,

millainen soppa
tästä syntyy.




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä soppa siitä sukeutuu, mausteinen, kuumakin... nautinnollinen makumatka 😉
Tosiaankin lähes kaikille mahdollisimman hyvää elämää <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut