Odotan aamua

Runoilija Karpalo


Vuodet eivät ole olleet
helppoja.

Kapea polku on kulkenut
pimeässä,
kasteltu usein
kyyneleillä.

Aamun enkeli toi viestin:
"Joskus ne, ketkä itkevät koko yön,
ovat aamun tullen vahvimpia."

Kaiken toivon heittäneenä, 
            toivon silti

      aamun sarastusta.










 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Uusi aamu voi tuoda tullessaan jotakin hyvääkin, aina <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut