Vuodet eivät ole olleet
helppoja.
Kapea polku on kulkenut
pimeässä,
kasteltu usein
kyyneleillä.
Aamun enkeli toi viestin:
"Joskus ne, ketkä itkevät koko yön,
ovat aamun tullen vahvimpia."
Kaiken toivon heittäneenä,
toivon silti
aamun sarastusta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut