kuin taivaan tähdet
kuin lumihiutaleet
tai vesipisarat
ovat tunteeni kohtaasi äärettömät
mielettömän kauniit
ja ikuisesti aidot
rakkauteni sinuun täyttää maailmani
ajatukset sinusta päiväni
ja haaveet meistä yöni
olet antanut niin paljon
kylvettänyt minut rakkaudellasi
ollut auringonsäteeni pilvisäällä
ja turvani jokaisena hetkenä
en voisi kuvitella päivää ilman sinua
enkä sitä etten saisi tuntea rakkauttasi
en tiedä mitä tekisin ilman sinua rinnallani
Selite:
<3Promise u'll never stop existing<3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis,vahva runo rakkaudesta.
Tosi ihana. (:
rakkaus on kaikki tai ei mitään
<3 IHANAA <3
Kaunista.
Rakkaus on niin vahvaa.
Ja kivaa.