arvot luotsina on helppo kiertää karit teksti, ei kannet oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 8.1.2023 18:12 Star En ymmärrä mitä tässä tarkoitetaan, mutta onnea nyt vaan. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 11.1.2023 0:26 Balrog1 Omat arvot omanlaiset.. oikeustajunsa ulkopuolinen jääköön.. sisin ratkaisee ei ulkokuori.. rauhallisin aalloin mukavasti eteenpäin ;-) näin tämä taipui minun ajatuksissani. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut