palavan näreen loimotus ja rätinä kiukaan sihinän pehmeässä sylissä kehon ja mielen kiitos oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 14.11.2020 23:09 Star Ihanaa, onnellisia ovat he, joilla on oma puulämmitteinen sauna <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.11.2020 23:13 Balrog1 Olipa hieno.. ajattelin heti mökkiä ja puulämmitteistä kiuasta.. no star oli näköjään ihan samoilla ajatuksilla eli ugh..runosi on puhunut :-) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut