joskus kamppailu tukahduttaa allensa ystävän käsi oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 24.2.2021 16:52 Star Ystävä, edes yksi hyvä, voi olla joskus erittäin tärkeä <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.2.2021 23:21 Balrog1 Ystävät ovat arvokkaampia kuin maiset mammonat .. kuin huomaamatta tunnet ojentuvat kädet Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut