muutama sana ja kuvia kukista enempää en voi vaikka tahtoisin antaa sinulle ihan kaiken oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 21.7.2020 13:51 Star Kerrassaan ihanaa, kukkien kuvat ilahduttavat aina <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 21.7.2020 23:44 superNatiivi sanoissa kaipuu kirjaimissa ikävä tietoisuus hänen ei pyyhi tuota aika pehmentänee vain menneen .... Sellaiseen taivutti runosi / kuvasi Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
kirjaimissa ikävä
tietoisuus hänen
ei pyyhi tuota aika
pehmentänee vain menneen
....
Sellaiseen taivutti runosi / kuvasi
Sivut