päivän tuottavuus korkeimmillaan huussissa puutarha kiittää oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 16.3.2020 15:57 Star Oijoi, nykyään aivan liian tuttu olotila, pikaista paranemista <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 17.3.2020 15:54 DC_10 Traagisesta tatsistaan huolimatta huumoria välittyy. Ei muuta kuin toipumista, toivottavasti ei mitään vakavaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut