lehdet kertovat tänään vain kuolemasta se on valetta oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 16.3.2020 20:55 Star Paljon asiaa muutamaan sanaan ja upeaan kuvaan, ollaan toiveikkaita <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 16.3.2020 21:14 Testipoisto kevät pyristelee vaikka tapahtuisi mitä Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 17.3.2020 15:53 DC_10 Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Mietin luonnon voimaa uusiutumiseen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut