ojensin käden verta luovuttaakseni tippa pelastaa oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 12.3.2020 14:16 Star Kaikki verta luovuttavat ajattelevat lähimmäisiään rakkaudella <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut