keinut mieleeni
olet auringonpaiste
ikuinen kevät
kahlitset sydämeni
kuin suloinen tulppaani
olet auringonpaiste
ikuinen kevät
kahlitset sydämeni
kuin suloinen tulppaani
Selite:
Hyvää naistenpäivää!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut