jäätynyt kyynel sieluni syövereistä kristallinkirkas valon hentoinen ote voittaa pimeyden voiman oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 1.1.2021 23:14 Star Upeaa, valoa kohti todellakin olemme menossa <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 1.1.2021 23:19 Balrog1 Kaunis ja valoisa ajatus, kuva on todella mieleenpainuva :-) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.1.2021 23:32 Kaseva Kuva todella täydentää runosi sisäistä voimaa ! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 6.1.2021 6:10 Laura Upea runo ja kuva! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.1.2021 11:32 Karpalo Kaunista! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut