Se olotila

Runoilija Blue Thought

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljainen oman tiensä kulkija.
 

Läheisyyden kaipuu.
Se tunne kun joku kuuntelee.
Ymmärtää.
Lämmittää.
Antaa energiaa.
Rohkeutta.
Luvan olla oma itsensä.

Tänään sen sijaan pelottaa.
Käperryn pienemmäksi.
Muistelen jotain.
Hymyilen.
Edes hetkisen,
olen onnellinen...

Selite: 
Elämän mäkiä..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot