En ole koskaan....
..katsonut rakkaan kanssa kuutamoa.
..kävellyt käsikädessä vesisateessa.
..kuunnellut sateen ropinaa hän kainalossa.
..ymmärtänyt elämää.
.
.
.
Selite:
Ihan kuin elämästäni puuttuisi jotakin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi