Kentlemanni

Runoilija Kaksi puolta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2003
Viimeksi paikalla: 23.4.2021 23:34

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.1.1986

-Samaa, mitä teemme joka päivä. Valloitamme maailman!
 

Maksa sinä lasku,
niin minä autan sinulle takin päälle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hitsi, mä tunnen sut sittenkin!
Ollaan törmäilty...

Onko Leidi sit semmoinen kuka maksaa luonnossa?

Parempi tuokin, kun ei mitään, hehe.

Mites ois "Mjaksa sjina lazsku, Mjina tatjnaska antjaa sjinulle sjhuihinotto...!" just joo... :P

 

Käyttäjän kaikki runot