Riittääkö
kymmenen
tuhatta
anteeksipyyntöä,
kun en mitään väärin tehnyt ole?
Vai tarvitaanko vielä sata tuntia
käsinseisontaa?
Harkitse kuitenkin mitä pyydät
koska jossain kulkee raja
Vai tarvitaanko vielä sata tuntia
käsinseisontaa?
Harkitse kuitenkin mitä pyydät
koska jossain kulkee raja
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit