Syksyn synkkyys

Runoilija Tähtipoika

Katselen ikkunasta
tavallista
lauantaimaisemaa

se on melkein sama kuin eilen
paitsi, että tänään paistaa aurinko

Pelkään miten se muuttuu
jos ikinä päästän
pääni sisällä
olevat ajatukset valloilleen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi olla pään sisällä vaikka miten kaunis sää, melkein aina <3 
Kiitos Kommentista Star <3
 

Käyttäjän kaikki runot